Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Rol gevuld met gerookte zalm en waterkers
- Ingrediënten:
- bloem, citroensap, ei, gelatine, gerookte zalm, peterselie, roomkaas, waterkers, zure room en zwarte peper
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken: