83 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbasilicumbleekselderijbotercitroensapgroenteknoflookkomkommerkruidenmelknootmuskaatolieolijfoliepeterseliespecerijentijmuivetwaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Vol Smaak

Bijgerecht uit Vol Smaak:

Ingemaakte bloemkool

Ingrediënten:
appelazijn, basilicum, blanke rozijnen, bloemkool, ciderazijn, fijne kristalsuiker, gele peper, kurkzout en rode ui

Soort:
inmaak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Quinoa met zijdezachte kool

Ingrediënten:
arachideolie, bruine suiker, chinese kool, donkere sesamolie, gemberwortel, groentebouillon, kool, lente ui, melassestroop, peper, quinoa, savooiekool en zout

Keuken:
Zuid Amerikaans
Soort:
vegan / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kool met sinaasappel en sjalot

Ingrediënten:
kool, kumquat, mandarijn, olijfolie, sherryazijn, sinaasappel, sjalot, suiker, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Garnalen met bloemkool - oedang bandung

Ingrediënten:
aardappelmeel, arachideolie, bloemkool, broccoli, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, maïzena, noorse garnalen, peper, prei, sambal oelek, ui, verse bladselderij, verse garnalen, voorjaarsui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Gerookte karbonade, kool en appel

Ingrediënten:
arachideolie, bier, bieten, bonen, boter, ciabattabrood, cider, foelie, frambozen, groentebouillon, water, kool, olie, pasta, peperkorrels, raap, rucola, suiker, tijm, toast, vijgenbladeren, vlees, witte bonen, wortels en 
zout en peper

Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Gemengde groentesoep

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, chinese kool, daikon, groentebouillon, knoflook, koriander, magic paste, palmsuiker, groene kool, sojasaus, tahoe en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Bijgerecht uit BioBudget:

Atjar

Ingrediënten:
bloemkool, knoflook, peperkorrel, suiker, water, witte wijnazijn en wortel

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Italiaans ingelegde groenten

Ingrediënten:
bloemkool, broccoli, gele paprika, olijfolie, oregano, peperkorrel, rode ui, sperziebonen, suiker, wittewijnazijn, worteltjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
inmaak / vegetarisch / groente
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Tofu met groenten - pad pak tow-hoo

Ingrediënten:
bloemkool, broccoli, champignon, knoflook, kratiem, nam pla, oestersaus, olie, peultjes, rode paprika, suiker, taugé, thaise vissaus, tofu, ui, witte peper en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Janine Bruinooge - Jam, gelei, confituur

Bijgerecht uit Jam, gelei, confituur:

Lentepickles

Ingrediënten:
bladselderij, bleekselderij, bloemkool, peterselie, witte peper, gemberpoeder, ketoembar, keukenzout, knolselderij, komkommer, koolraap, koolrabi, kristalsuiker, kurkuma, mosterdzaad, natuurazijn, tarwebloem en voorjaarsgroenten

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Gefrituurde groentespiesen

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, broccoli, bulgaarse yoghurt, cheddar, ei, kerriepoeder, melk, suiker, tomaten chutney, kruiden, zelfrijzend bakmeel, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Groentevinaigrette

Ingrediënten:
augurk, bieslook, bleekselderij, bloemkoolblad, bloemkoolroosjes, dille, dragon, kervel, koolrabi, mierikswortel, olijfolie, prei, radijs, sjalot, suiker, witte peper, witte wijnazijn, wortel en zout

Soort:
vegan
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Groenten in een zuur

Ingrediënten:
bloemkool, champignons, dillebloesem, mierikswortel, mosterdzaadjes, paprika's, peperkorrels, sperziebonen, suiker, water, witte-wijnazijn, wortelen, zilveruitjes en zout

Soort:
groente / azijn / conserven
Een recept uit Anne Wilson - Verrassende groentegerechten

Recept uit Verrassende groentegerechten:

Mosterduien

Ingrediënten:
bloemkool, bruine suiker, gemberpoeder, inmaakkruiden, komkommer, korianderzaad, mosterd, rozijnen, tomaat, ui, witte wijnazijn, zout en zwarte peper

Haal meer recepten op...