Recept uit Eten in Italie:
Kalfsvlees met parmaham op milanese wijze
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, citroensap, kalfsvlees, parmaham, peper, peterselie, speck en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, bouquet garni, ei, eidooier, kalfsgehakt, kalfslever, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, slagroom, ui, witte peper, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek: