Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Zalm met kappertjes en witte wijn
- Ingrediënten:
- citroensap, droge witte wijn, groene olijven, kappertjes, olijfolie, peper, tijm, ui, zalm en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovisfilet, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, crème fraîche, droge witte wijn, ei, garnaal, gerookte zalm, kabeljauwfilet, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, spaghetti, tomaat, ui, visbouillon, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Tough Cookie:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger: