Lunch / bijgerecht uit Comptoir Libanais:
RIJST met vermicelli
- Ingrediënten:
- basmatirijst, boter, groentebouillon, laurierblaadjes, rijst en vermicelli
- Keuken:
- Libanees
- Soort:
- rijst / pasta/noodles / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arboriorijst, basmatirijst, bleekselderij, bloem, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, kaas, knoflook, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, risotto, risottorijst, saffraan, sjalot, tijm, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / bijgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept uit Ciao Bella:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Lunch / bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht uit Maleisie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Turks kookboek:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto: