221 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbotercitroencitroensapgroenteolieolijfoliepaprikapeperpeterseliepreirozemarijnsuikertijmtomaatuivleeswaterwortelzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Bleekselderij & boerenkoolsalade met pittige pindadressing

Ingrediënten:
appelazijn, azijn, water, basilicum, bleekselderij, boerenkool, bruine rijst, chili, chilipeper, dressing, eiwitten, gehakt, groenten, koriander, honing, knoflook, kokosazijn, kokosolie, kruiden, limoen, maple syrup, noedels, olie, pinda, pinda’s, rijstazijn, rode peper, sesamolie, sojasaus, bleekselderij en kruiden

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Courgette-ricottataart

Ingrediënten:
aardappels, aubergine, basilicum, courgette, deeg, fettuccine, gnocchi, groenten, inktvis, kaas, kipgehakt, knoflook, parmezaanse kaas, pasta, penne, peperkorrels, pesto, ricotta, spinazie, taart, tomaat, tomaten, tomatensaus, ui, vlees, zout en zout

Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:

Griekse Courgette Gevuld Met Orzo

Ingrediënten:
bladpeterselie, griekse yoghurt, groente, ui, olijfolie, orzo, pecorino, pijnboompitten, reuzencourgette, scharrelei, knoflook, versgemalen zwarte peper en zongedroogde tomaten

Keuken:
Grieks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Courgette carpaccio op 3 manieren

Ingrediënten:
agavesiroop, avocado, balsamicoazijn, bonen, carpaccio, citroen, citroensap, courgette, dille, dressing, edelgistvlokken, granaatappelpitten, grapefruit, groente, pijnboompitten, limoen, mango, olijfolie, pompoenpitten, rucola, sinaasappel, sojabonen, knoflook, veldsla, water, witte wijnazijn, zeekraal en 
zout en peper

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Groentesoep met basilicum en knoflook - soupe au pistou

Ingrediënten:
bleekselderij, courgette, kippenbouillon, knoflook, koudgeperste olijfolie, macaroni, nieuwe aardappel, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, snijbiet, sperziebonen, tomaat, tuinbonen, ui, verse basilicum, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gekruid lamsgehakt met tomaat, courgette & aubergine

Ingrediënten:
aubergines, bladpeterselie, courgette, boter, gedroogde munt, gehakt, gemalen piment, groenten, ui, lamsbouillon, lamsgehakt, olijfolie, paprijst, risottorijst, knoflook, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Basisrecept uit Vegeterranean:

Groentebouillon

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, courgette, knoflook en wortelui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Recept uit Trattoria:

La ribollita

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, cannellinibonen, cavolo nero, courgette, knoflook, parmezaanse kaas, prei, rode chilipeper, rozemarijn, salie, savooiekool, tijm, tomatenpassata, ui, witbrood, witte kool en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Recept uit Alle smaken van de regenboog:

Vissoep gevolgd door gepocheerde vis

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, citroenolie, citroensap, courgette, ei, knoflook, laurier, olijfolie, oregano, peperkorrels, peterselie, rijst, roodbaarsfilet, sjalot, wortel en zalmfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / rijst
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Minestrone

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bleekselderij, bloemkool, courgette, knoflook, macaroni, mager rookspek, majoraan, olijfolie, tomaat, parmezaanse kaas, tijm, ui, water, witte bonen en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Minestrone ui Genua

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, basilicum, bleekselderij, cannellinibonen, courgette, groentebouillon, knoflook, olijfolie, pecorino, pijnboompitten, pruimtomaten, savooiekool, spaghetti, sperziebonen, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Milanese minestrone

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bleekselderij, borlottibonen, courgette, doperwten, knoflook, langkorrelige rijst, lardo, olijfolie, parmezaanse kaas, bladpeterselie, salie, savooiekool, tomaat, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Lunch / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Groentesoep - minestrone alle genovese

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boragie, courgette, knoflook, korte pasta, olijfolie, parmezaanse kaas, pesto, prei, rode bonen, sperziebonen, tomaat, ui, verse peterselie, voorgeweekte stokvis, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Zuppa reale

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, courgette, ei, escarole, extra vergine olijfolie, knoflook, krulandijvie, maïsgriesmeel, parmezaanse kaas, peterselie, scamorza, spinazie, tomaat, wortel en zachte kaas

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Roz ou hamud - Rijst met een saus van groene groenten

Ingrediënten:
aardappelen, amandelen, artisjokharten, bleekselderij, citroensap, courgette, gedroogde munt, kippenkarkas, kippenvleugels, knoflook, kurkuma, pijnboompitten, prei, selderijblad, suiker, witte peper en zout

Keuken:
Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Haal meer recepten op...