Recept uit Proef Puglia:
aubergine- parmigiana
- Ingrediënten:
- aubergines, bladpeterselie, bloem, basilicum, eieren, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en passata
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, courgette, groente, hamburgers, knoflook, kruiden, mozzarella, olie, olijfolie, paprika, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tomaat, ui, vet, vlees, water, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Proef Puglia:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Bijgerecht uit Made in Sicily :
Bijgerecht uit Made in Sicily :
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit I love groente:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit Wrap 'n roll:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag: