Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Kipschnitzels met peterselie & kappertjes
- Ingrediënten:
- bloem, citroensap, kappertjes, kipfilet, knoflook, olijfolie en peterselie
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, boter, cayennepeper, citroen, droge witte wijn, ei, knoflook, melk, olijfolie, peper, plantaardige olie, sjalot, tijm, tomaat, ui, vruchtensap, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Ontbijt / diner / lunch / hoofdgerecht uit Twaalf:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / bijgerecht uit Lekkere recepten van het land:
Diner / lunch / voorgerecht uit Nopi:
Recept uit Kochen für zwei: