Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroensap, ei, eidooier, gedroogde gist, gist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, patentbloem, peper, peterselie, poedersuiker, slagroom, suiker, ui, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / nagerecht uit Home made:
Lunch / snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Appels en peren:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Ontbijt / bij de koffie uit Rijst en risotto:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pannenkoeken:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Pizza & pasta: