31 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: 30plus kaasbladspinaziebleekselderijbloemboterchampignoncitroensapcourgettecrème fraîchediepvriesbladerdeegeiknoflookmargarine bladerdeegmelknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieroomboterbladerdeegsjalotslagroomtijmzeezoutzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Runderhaas in bladerdeeg

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, champignon, eierdooier, olijfolie, peper, reuzel, runderhaas, truffel uit blik, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Hartige quiche

Ingrediënten:
30plus kaas, ei, margarine bladerdeeg, nootmuskaat, ontbijtspek, peper, peterselie, schouderham en ui

Soort:
vlees / quiche
Een recept uit R. Schreven - Hip Holland

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Hip Holland:

Quiche van schorseneren

Ingrediënten:
bladerdeeg, boerenkaas, ei, melk, olijfolie, paneermeel, peper, schorseneer, sjalot, slagroom, spek en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Varkensvlees in bladerdeeg - filetto farcito in crosta

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, champignon, citroenrasp, citroensap, ei, kadetjes, olijfolie, peper, ui, varkensfilet, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsgehakt in bladerdeeg - sgonfiotti di carne

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, chilipeper, ei, frituurolie, groene olijven, kalfsgehakt, knoflook, peper, sultana's, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees / quiche / pastei
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:

Uientaart op zijn kop

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, koolzaadolie, olijfolie, roomboterbladerdeeg, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / bijgerecht uit Veg!:

Galette met lente-uitjes

Ingrediënten:
harde geitenkaas, lente-ui, olijfolie, oude cheddar, parmezaanse kaas, roomboterbladerdeeg, zeezout en zwarte peper

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Groentenquiche

Ingrediënten:
30plus kaas, bloem, champignon, courgette, demi creme fraiche, ei, gedroogde italiaanse kruiden, knoflook, margarine bladerdeeg, olijfolie, peper, ui, winterpeen en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:

Pissaladière met uien en paprika

Ingrediënten:
bladerdeeg, kervel, knoflook, laurier, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, tijm, ui en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Siciliaanse pastei - il timballo del gattopardo

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, bloemen, boter, bouillon, caciocavallo, eekhoorntjesbrood, ei, eierdooier, eiwit, gedroogde bonen, kalfsschenkel, kaneel, kippenborst, kruidnagel, lever, marsala vergine soleras, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, penne rigate, peper, rauwe ham, tomatenpuree, truffel, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Ajuintaartjes met passendalerkaas

Ingrediënten:
azijn, bladerdeeg, crème fraîche, ei, franse mosterd, melk, nootmuskaat, olie, passendale kaas, peper, slamelange, ui, walnotenolie en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Lunch / bijgerecht uit Plenty:

Verrassende tatin

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, cherrytomaatjes, fijne kristalsuiker, harde geitenkaas, krielaardappelen, olijfolie, oregano, ui, zout en zwarte peper

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:

Spanakopitta van de buurtsuper

Ingrediënten:
bladspinazie, cashewnoten, citroensap, ei, feta, karwijzaad, komijnzaad, olijfolie, pijnboompitten, roomboterbladerdeeg, tijm, ui, venkelzaad, zachte geitenkaas, zeezout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Pompoenpastei - torta di zucca

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, ei, eierdooier, gedroogde paddestoelen, gruyère, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pompoen, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Varkensvlees in een deegkorstje

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, cantharel, eierdooier, paprikapoeder, peper, room, sjalot, varkenslendelapje, witte wijn en zout

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Gevulde bladerdeegpakjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, ei, ham, peper, ui, verse peterselie en zout

Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Lunch / avondmaal uit Love your lunch:

Pasteitjes op z’n Australisch

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, courgette, doperwten, eieren, gemalen peper, kippenbouillonblokje, olijfolie, paprikapoeder, pasta, bladerdeeg, rundergehakt, tomatenblokjes, tomatenketchup, tomatensaus, uiengranulaat, worcestersaus, wortels en zout

Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty more:

Corsicaanse taart met courgettebloemen

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, brocciu, citroen, courgettebloemen, ei, feta, knoflook, munt, olijfolie, pecorino, peterselie, pijnboompitten, rode ui, roomboterbladerdeeg, salie, snijbietbladeren, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Pithiviers met paddestoelen en dragon

Ingrediënten:
bloem, boter, buna-shimejipaddestoelen, crème fraîche, dragon, ei, gedroogde porcini, groentebouillon, kastanjechampignons, oesterzwammen, olijfolie, ouzo, peterselie, roomboterbladerdeeg, shiitakes, sjalot, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Paddestoelentaart met lamsoorhoning

Ingrediënten:
boter, briseerdeeg, crème fraîche, diepvriesbladerdeeg, ei, peper, shiitake, texelse lamsoorhoning, tijm, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
quiche / vegetarisch / paddenstoelen
Haal meer recepten op...