Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Voorgekookte groente in boter of olie met citrus
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, groente, limoensap en olie
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, citroen, ei, groentebouillon, kerstomaat, knoflook, koriander, melk, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vruchtensap, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Lunch / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Diner / voorgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering: