Recept uit Margriet kookboek:
Kalfsvlees, gevuld
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kalfsgehakt, magere kalfslapjes, maïzena, margarine, nootmuskaat en oud witbrood
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, ei, eidooier, kalfsgehakt, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, slagroom, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De banketbakker:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel: