99 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemfruitgroenteknoflookmelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierode wijnrunderbouillonrundvleestijmtomatenpureeuivisvleeswaterwortelzoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

Spaghetti bolognese

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, half-om-halfgehakt, italiaanse kruiden, laurierblaadje, magere spekreepjes, peper, rundergehakt, spaghetti, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Recept uit Italië:

Ragù alla bolognese - Bolognesesaus

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, kruidnagel, melk, pancetta, runderbouillon, runderfond, rundergehakt, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pappardelle met een gemengde vleessaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bliktomaat, boter, kippenlever, nootmuskaat, olijfolie, pancetta, pappardelle, parmezaanse kaas, rode wijn, rundergehakt, spek, ui, varkensgehakt en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pasta met Bolognesesaus

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, conchiglie, fusilli, nootmuskaat, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, rigatone, rundergehakt, tagliatelle, tortellini, ui, volle melk, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Tagliatelle met bolognese saus

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge rode wijn, hamvet, kalfsgehakt, kippenbouillon, pancetta, parmezaanse kaas, peper, runderbouillon, rundergehakt, tagliatelle, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Bolognesesaus - ragù alla bolognese

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, knoflook, olijfolie, rundergehakt, tomatenpuree, ui, versgemalen zwarte peper, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / warme sauzen / rundvlees
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Tagliatelle met ragù

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, boter, droge witte wijn, kippenlever, melk, nootmuskaat, oregano, pancetta, parmezaanse kaas, runderbouillon, rundergehakt, tagliatelle, tomaten uit blik, ui, varkensgehakt en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / pasta/noodles
Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Cheeseburgersoep

Ingrediënten:
augurk, bleekselderij, cheddar, eidooier, ghee, goudse kaas, knoflook, koolraap, peterselie, reuzel, rundergehakt, slagroom, tomaten uit blik, ui, zout, zure room en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / bouillon
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Salsa (Ragu) Bolognese - Bolognesesaus

Ingrediënten:
bladselderij, bleekselderij, boter, bouillon, champignons, gedroogde paddestoelen, koffieroom, ontbijtspek, oregano, peper, rauwe ham, rode wijn, rundergehakt, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Lasagne uit Napels

Ingrediënten:
00-bloem, bleekselderij, bloem, boter, ei, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, rundergehakt, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Maccheroni alla Bolognese - Macaroni met vleessaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, champignons, doorregen spek, gedroogde champignons, kippenhartjes, kippenlevers, kruidnagel, mager rundgehakt, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, rigatoni, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / varkensvlees / rundvlees / bouillon
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Gehaktbrood met hardgekookt ei

Ingrediënten:
beenham, salie, eieren, boter, kalfsgehakt, melk, olijfolie, oloroso sherry, rundergehakt, spaanse ui, bleekselderij, knoflook, varkensgehakt, verse rozemarijn, vin santo, witbrood en wortels

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Lasagne alla napoletana

Ingrediënten:
00-bloem, bleekselderij, bloem, boter, ei, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, peper, rundergehakt, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / rundvlees / ovenschotel
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Gehaktsaus

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, gerookte ham, knoflook, olie, peper, peterselie, rundergehakt, tomaten, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, varkensgehakt, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Lasagne al forno

Ingrediënten:
bechamelsaus, bleekselderij, boter, droge vermout, droge witte wijn, ei, kippenlever, knoflook, koksroom, lasagne verde, mozzarella, nootmuskaat, oregano, pancetta, parmezaanse kaas, runderbouillon, rundergehakt, slagroom, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Klassieke lasagne

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, boter, bladpeterselie, parmezaanse kaas, ui, kippenlevers, lasagnebladen, melk, nootmuskaat, olie, rode wijn, rundergehakt, bleekselderij, tomatenpuree en wortel

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:

Heldere consommé van duif

Ingrediënten:
bleekselderij, bospaddenstoelen, boter, calvados, duiven, eiwit, gevogeltebouillon, groentebouillon, jeneverbessen, knoflook, knoflookolie, kruidnagels, laurier, mager rundgehakt, pastinaak, peper, prei, tijm, venkelknol, wortel, wortelen en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Tagliatelle met vleessaus

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, knoflook, mager rundergehakt, mager varkensgehakt, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, panna da cucina, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, room, runderbouillon, tagliatelle, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

(Pasta met) Bolognesesaus

Ingrediënten:
baksoda, balsamicoazijn, bladpeterselie, bleekselderij, boter, tomaat in blik, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, rode wijn, rundergehakt, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / warme sauzen
Haal meer recepten op...