Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Youvetsi (Lamsvlees & tomaat met rijstkorrelnoedels)
- Ingrediënten:
- boter, kaneel, knoflook, lamsbout, olijfolie, orzo, parmezaanse kaas, risoni, rode ui en tomaat in blik
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, ei, fruit, groente, knoflook, lamsbout, lamsgehakt, melk, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig: