194 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbleekselderijbloembotercitroensapdroge witte wijneiknoflookknolselderijkruidnagellaurierbladolieolijfoliepeperpeterseliepreiselderijsuikertijmtomaattomatenpureeuiwitte wijnzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Ossenwangen met kweepeer en laurier

Ingrediënten:
bleekselderij, kaneelstokje, knoflook, komijnzaad, kweeperen, laurierblad, ossenwang, plantaardige olie, water, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Ingemaakte wortel

Ingrediënten:
appelciderazijn, bospeen, dillezaad, knoflook, korianderzaad, laurier, steranijs, suiker, venkelzaad, water en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / condiment / conserven
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Bijgerecht uit Bonen!:

Zoetzuur van linzen & wortel

Ingrediënten:
azijn, bruine linzen, geel mosterdzaad, laurierblaadje, rode ui, suiker, water, winterwortel en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Marokkaanse worteltjes

Ingrediënten:
harissa, kristalsuiker, kruidnagel, laurierblad, water, witte mosterdzaadjes, witte wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg

Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, koriander, laurier, peper, prei, tijm, water, witte wijn, wortel en zeezout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Recept uit Koken in een duinpan:

Court-bouillon

Ingrediënten:
droge witte wijn, laurier, peperkorrels, prei, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegan / bouillon
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / buffet / voorgerecht uit Koude keuken:

Estlandse kalfsvleeszult

Ingrediënten:
kalfsschouder, knoflook, laurier, mosterdzaad, peperkorrels, ui, varkenspoten, water, witte gelatine, wortel en zout

Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Tam konijn lentesoep

Ingrediënten:
courgette, foelie, komkommer, konijnenbout, konijnenvoorpoten, laurier, Maïs uit blik, peper, peperkorrels, rozemarijn, soepgroenten, tijm, water, witte asperges, wortel en zout

Soort:
soep/bouillon / wild en gevogelte / wild
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:

Kippensoep

Ingrediënten:
bladselderij, foelie, kip, kippenbouten, laurier, peper, prei, saffraan, spaghettini, ui, vermicelli, water, wortel en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Pekel voor varkensbuik

Ingrediënten:
inmaakzout, laurier, peperkorrels, prei, suiker, tijm, ui, water, wortel en zout

Soort:
sous-vide / condiment
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Vleesstoofpot

Ingrediënten:
bleekselderij, laurier, mergpijp, pastinaak, peper, prei, raapje, runderborst, runderribstuk, selderijknol, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding slakken

Ingrediënten:
azijn, court-bouillon, grof zout, laurier, maïsmeel, peterselie, slakken, tijm, ui, water, wijngaardslakken, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Gevogeltefond

Ingrediënten:
bleekselderij, kalfsbeenderen, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, slachtafval van gevogelte, soepkip, tijm, water, witte peperkorrels, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
wild en gevogelte / bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Court-bouillon

Ingrediënten:
azijn, citroen, kruidnagels, laurier, peterselie, uien, water, witte peperkorrels, witte wijn, wortel en zout

Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...