Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Rode kool
- Ingrediënten:
- boter, boterolie, honing, kaneelpijpje, kruidnagel, rode kool, rode wijn, sjalot, tijm en vossenbessen
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloemkool, bouillon, citroensap, ei, groente, groentebouillon, knoflook, kool, kruiden, laurier, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, pompoen, rode wijn, room, rozemarijn, suiker, ui, vlees, water, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Bijgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Koken met kruiden:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: