Diner / hoofdgerecht uit The Naked Chef is terug:
Lam, vijf uur gesmoord, met wijn, groente en meer van die dingen
- Ingrediënten:
- aardappel, kruiden, knoflook, lamsbout, mager rookspek, pastinaak, rode ui, selderijknol, witte wijn en wortel
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, kruiden, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, saffraan, selderij, sjalot, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit The Naked Chef is terug:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Basisrecept uit The Naked Chef is terug:
Recept uit Honey & co:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept uit Koken met kruiden:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: