Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Kip in room
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, bouquet garni, champignons, citroensap, crème fraîche, kip, knoflook, peper, slagroom, witte ui, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dille, dragon, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kervel, kippenbouillon, kruiden, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, tijm, ui, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Brunch uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Lunch / avondmaal uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren: