53 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbloembotercitroencrème fraîcheeigroentebouillonkervelkippenbouillonmelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieroomtijmuizoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Aardappel-knoflooksoep

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, olijfolie, oud witbrood, sjmalts en slagroom

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebackener Kabeljau auf orientalischem Kartoffel-Zitronen-Salat / Gebakken kabeljauw op aardappel-citroensalade

Ingrediënten:
ansjovisfilet uit blik, bruine boter, citroenrasp, dijonmosterd, dille, ei, gepekelde citroen, griekse yoghurt, groentebouillon, kabeljauwfilet, kappertjes, karwijzaad, kippenbouillon, knoflook, milde chilipoeder, olie, olijfolie, peterselie, ras-el-hanout, room, suiker, tarwegriesmeel, ui, vastkokende aardappel, wit broodkruim, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
salade / vis
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kruidenkoek - tourte aux herbes

Ingrediënten:
aardappel, bladerdeeg, boter, crème fraîche, eierdooier, knoflook, kropsla, peper, slagroom, snijbiet, spinazie, verse dragon, peterselie, spinazie, water, zout en zuring

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Aardappelkroketjes met gerookte vis

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, bloemige aardappel, boter, broodkruim, ei, eierdooier, frituurolie, gerookte forel, gerookte schelvis, gerookte zalm, irene aardappel, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, slagroom en zout

Keuken:
Europees
Soort:
frituur / vis
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Bacalao-sigaren

Ingrediënten:
bacalao, bladpeterselie, bloemige aardappel, citroen, ei, filodeeg, fino sherry, gedroogde gezouten kabeljauw, knoflook, laurierblad, olijfolie, slagroom, verse tijm en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Lamsrack met polpetti, gnocchi en spinaziesaus

Ingrediënten:
aardappel, babyspinazie, bloem, boter, ei, knoflook, lamsbouillon, lamsgehakt, lamsrack, munt, olijfolie, pecorino, slagroom en witbrood

Soort:
saus/dressing/jus / pasta/noodles / lamsvlees
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Aardappeltaart uit de vallei van de Bruche

Ingrediënten:
aardappelen, ei, kaas, knoflook, nootmuskaat, peper, peterselie, slagroom, zonnebloemolie en zout

Soort:
hartige taart / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Mergkoolsoep met gefrituurde uienringen

Ingrediënten:
aardappel, bloem, bouillon, ei, knoflook, laurier, licht bier, mergkool, olie, peper, plantaardige olie, runderworst, slagroom, tijm, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon / frituur
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Kip in zoutkorst

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, kip, kippenbouillon, knoflook, rösti, slagroom, trappistenbier, ui, witlof en zeezout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Kalfsblanquette

Ingrediënten:
aardappels, boter, bouquet garni, citroensap, eidooier, peterselie, witte peper, ui, kalfsschouder, kippenbouillon, kruidnagel, laurierblad, meel, pasta, rijst, slagroom, peterselie, tijm, knoflook, witte champignons en zout

Een recept uit Annemiek Verweij

Recept van KeukenLiefde:

Stroganoff-pannetje met gehaktballetjes

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, champignons, ei, mosterd, ui, maïzena, paneermeel, paprikapoeder, bladpeterselie, runderbouillonblokje, rundergehakt, slagroom, tabasco, knoflook, tomatenpuree en worcestersaus

Haal meer recepten op...