Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Lamsvlees met massala
- Ingrediënten:
- knoflook, lamsvlees, madame jeanette peper, massala, ui, yoghurt en zonnebloemolie
- Keuken:
- Surinaams
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, ei, gember, kaneel, knoflook, koriander, lamsbout, lamsgehakt, lamsschouder, munt, olijfolie, peper, peterselie, piment, plantaardige olie, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De Joodse keuken:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië: