Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Lamsvlees met kardemom
- Ingrediënten:
- garam masala, gemalen kardemom, lamsschouder, olie, rode ui, tomaten, tomatenpuree, water, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groente, knoflook, koriander, lamsbout, lamsgehakt, lamsschouder, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie: