326 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloembouilloneiknoflooklauriermelkolieolijfoliepeperpeterselierozemarijnrunderbouillonrundvleessjalotsuikertijmuivleeswaterwortelzout
zout en peperzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Tournedos Rossini

Ingrediënten:
boter, demi-glace, foie gras, madeira, olie, ossenhaas, peper, sjalot, truffel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tournedos Rossini

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, bruine fond, eendenlever, peper, port, tournedos, truffel, vetstof en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Tournedos met béarnaisesaus

Ingrediënten:
boter, citroensap, droge witte wijn, eierdooier, natuurazijn, peper, sjalot, tournedos, verse dragon, verse kervel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vlees
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Ossenhaas Rossini

Ingrediënten:
boter, foie gras au naturel, ossenhaas, port, sjalot en truffel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Ossenhaas 1

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, cognac, knoflook, olijfolie, ossenhaas, rode wijn, sjalot en tijm

Soort:
rundvlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Ossenhaas met sukadevlees

Ingrediënten:
aardappels, boter, citroensap, kruidnagel, laurier, melk, ossenhaas, peper, rode wijn, sukadevlees, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:

Perfect gebakken tournedos

Ingrediënten:
druivenpitolie, grof zeezout, knoflook, koolzaadolie, peper, peperkorrels, roomboter, rozemarijn en tournedos

Keuken:
Internationaal
Soort:
rundvlees
Haal meer recepten op...