407 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebloembotercitroenraspcitroenschileigemalen komijnknoflookmuntoliepeperpeterselierode uisjalotsuikeruivruchtensapwaterzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Makreel met knoflooksaus en citroensap

Ingrediënten:
bloem, citroen, citroensap, knoflook, laurierblad, makreel, olijfolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

Citroentaart met olijfolie

Ingrediënten:
citroen, citroenen, citroensap, eieren, bloem, griekse yoghurt, kristalsuiker, olijfolie, poedersuiker, bakpoeder en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

carpaccio met citroen

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, ei, kropsla, lendebiefstuk, olijfolie, peper, waterkers en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Lamskotelet met citroen

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, honing, knoflook, korianderpoeder, lamskotelet, olijfolie, rode chilipeper, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Citroen-lamskoteletten

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, gemalen koriander, honing, knoflook, lamskotelet met bot, olijfolie, rode chilipeper, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken 1 notitie

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

kiptajine met ingelegde citroen

Ingrediënten:
citroensap, gemberpoeder, groene olijven, ingelegde citroen, kaneelstokje, kip, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes, ui, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte / tajine
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / nagerecht / bij de koffie uit NAJAT:

Cheesecake met ingelegde citroen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenen, citroensap, digestives, ei, eidooier, ingelegde citroen, lichtbruine basterdsuiker, olie, roomkaas, sinaasappels, suiker, sukade, vanille-extract, volkorenbiscuit, zeezout, zout en zure room

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Preirisotto met champignons en citroen

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, citroensap, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, prei, risottorijst, ui, verse bieslook, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, wilde champignons en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Spaghetti met citroen en kappertjes

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, citroensap, kappertjes, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, spaghetti, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Spaghetti met citroen en basilicum

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroenrasp, citroensap, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, spaghetti, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Citroen-kervelfarfalle met asperges

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, citroensap, farfalle, groene asperges, groentebouillon, honing, kerstomaat, kervel, knoflook, lente-ui, oeoer, olijfolie, parmezaanse kaas en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Pijnboompittensaus met een vleugje citroen

Ingrediënten:
basilicum, citroenrasp, citroensap, extra vierge-olijfolie, groene olijven, kappertjes, knoflook, paneermeel, peper, peterselie, pijnboompitten, rode ui, rode wijn, witte wijn en zout

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Ravioli met ricotta & citroen

Ingrediënten:
agavesiroop, amandelen, citroen, citroenen, citroensap, edelgistvlokken, ei, groentebouillonblokje, knoflookteen, knoflooktenen, olijfolie, pasta, plantaardige room, ricotta, vruchtensap, sjalotten, zout, tomatenpuree, verse dragon, water, witte wijn, wontonvellen, zout en zwarte peper

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Bleekselderijsalade met geconserveerde citroenen en inktvis

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, extra vergine olijfolie, geconserveerde citroen, groene olijven, knoflook, komijnzaad, olijfolie, peper, pijlinktvis, rucola, verse koriander, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...