126 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbasilicumbleekselderijbloembotercitroendragoneikervelknoflookkruidenmosterdolijfolieoreganopeperpeterseliesjalottijmtomaatuiwaterwortelzeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / lunch / bijgerecht uit Home made:

Tabouleh met granaatappel

Ingrediënten:
bulgur, citroensap, kruiden, granaatappel, haricots verts, olijfolie, peper, tuinbonen en zout

Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Kruidenkazen

Ingrediënten:
bieslook, brandnetel, cayennepeper, citroensap, harissa, jalapeñopeper, karnemelk, korianderzaad, melk, mosterdzaad, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, provençaalse kruiden, tijm, zeezout, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Steurtartaar

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, kappertjes, olijfolie, peper, sjalot, steurfilet, toast, tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kalfstartaar met mosterd-cognacsaus

Ingrediënten:
bieslook, cayennepeper, citroensap, cognac, dijonmosterd, kalfsfilet, krulpeterselie, olijfolie, peper, bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Zalmtartaar

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, olijfolie, peper, wittewijnazijn, zalmfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Perzische liefdesrijst en tzatziki met bruine boter

Ingrediënten:
basmatirijst, berberisbessen, bieslook, boter, citroensap, courgette, gedroogde moerbeien, gedroogde rozenblaadjes, gemalen kardemom, gember, amandel, goudgele rozijnen, griekse yoghurt, groentebouillon, grof zeezout, kaneelpoeder, knoflook, korianderpoeder, korianderzaad, munt, nootmuskaat, olijfolie, pistachenoten, saffraan, ui, wijnbladeren, wortel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Selderijschijven

Ingrediënten:
bieslook, boter, broodkruim, citroensap, eieren, bloem, knolselderij, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Aardappels en aubergines ui de oven

Ingrediënten:
aardappels, aubergine, citroensap, citroenschil, knoflook, koolzaadolie, kruiden, olijfolie, pikante gerookte-paprikapoeder, zeezout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:

Babybietjes uit de oven met walnoot-yoghurtdressing

Ingrediënten:
babybietjes, bieslook, citroensap, dille, knoflook, laurier, olijfolie, rucola, tijm, volle yoghurt, walnoten, waterkers, zeezout, zure room en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Basisrecept uit Fresh en light:

Dressings (diverse variaties)

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroensap, citroenschil, dijonmosterd, gemberwortel, honing, karnemelk, kikkererwten, knoflook, komijn, korianderblaadjes, mayonaise, mirin, misopasta, parmezaanse kaas, peper, rijstazijn, sesamolie, tahin, wittewijnazijn en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:

Timbaaltje van linzen met coquilletartaar

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroensap, coquilles, dille, gevogeltebouillon, groen anijszaad, groene linzen, knoflook, olijfolie, peper, sjalot, ui, wortel en zout

Soort:
carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:

Tortellini-groentesoep

Ingrediënten:
boter, gele paprika, kruiden, groentebouillon, kerstomaat, olie, peper, peterselie, knoflook, citroensap, tortellini, vermout, witte bonen, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Kruidensalade van de volkstuin

Ingrediënten:
bernagiebloemen, bosui, citroensap, eetbare bloemen, extra vergine olijfolie, oost-indische kers, peper, peterselie, rodewijnazijn, rucola, snijbiet, spinazie, venkelgroen, verse bieslook, verse dille, verse dragon, verse kervel, verse munt, oregano, zout en zuring

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Runderrolletjes met ham en olijven

Ingrediënten:
bloem, citroensap, gekookte ham, gevulde groene olijven, knoflook, kruiden, lendebiefstuk, peper, runderbouillonblokje, ui, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Krokante pijlinktvis met saffraan-appelaioli

Ingrediënten:
aioli, bloem, citroensap, groene appel, inktvis, kruiden, olijfolie, peper, saffraandraadjes en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Witlof in bruin bier met duinkonijn

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, kalfsjus, knoflook, konijnenbout, olijfolie, peper, slagroom, trappistenbier, ui, verse bieslook, verse tijm, witlof en zeezout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Anne Wilson - Smakelijke salades

Recept uit Smakelijke salades:

Green goddess

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, olijfolie, peper, tuinkruiden en zure room

Soort:
saus/dressing/jus / mosterd
Haal meer recepten op...