Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine
- Ingrediënten:
- aubergines, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tamarindepasta, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, gehakt, groente, knoflook, melk, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Proef Puglia:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Lekker Happen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit Smakelijke salades:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem: