602 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroencitroensapeigroentebouillonkaneelknoflooklauriermelkolieparmezaanse kaaspeperpeterselieplantaardige olieroomsjalotspinaziesuikertijmuiwaterwortelzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht uit Moro Londen:

Uienbouillon met jamón en oloroso

Ingrediënten:
jamón serrano, kippenbouillon, medium oloroso, nootmuskaat, olijfolie, spaanse ui, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Stokvispuree - baccalà mantecato

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, knoflook, nootmuskaat, peper, stokvis, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Recept uit Vegan Genial:

Polentafriet

Ingrediënten:
frituurolie, nootmuskaat, olijfolie, polenta, water en zout

Soort:
vegan / frituur
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Recept uit Vegan Genial:

Notenbechamel

Ingrediënten:
cashews, citroensap, gistvlokken, nootmuskaat, olijfolie, water en zout

Soort:
vegan / saus
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Basisrecept uit Provence:

Worstevlees basisrecept

Ingrediënten:
grof zout, mager varkensvlees, nootmuskaat, olijfolie, peper, piment, provençaalse kruiden, vet varkensvlees en witte wijn

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
varkensvlees / worst
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

gegrilde pittige sardines

Ingrediënten:
citroen, gemalen komijn, kaneel, nootmuskaat, olijfolie, paprikapoeder, sardines, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Spaans / Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Crosne

Ingrediënten:
citroensap, crosne, grof zout, nootmuskaat, olijfolie, peper, topinamburpuree en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home Made winter:

Mariëtte's saucijzenbroodjes

Ingrediënten:
ei, kaneel, ketchup, ketjap, mosterd, nootmuskaat, olie, paneermeel, piment, roomboterbladerdeeg, rundergehakt, speculaaskruiden, tabasco, worcestersaus en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Recept uit Zuur:

Finse Zoetzure Twisters

Ingrediënten:
anijspoeder, appel, appelsap, donkere basterdsuiker, suiker, gedroogde gist, gemalen karwijzaad, golden syrup, melk, nootmuskaat, olie, patentbloem, roggebloem, kruidnagelpoeder, zout en boter

Keuken:
Fins
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Spanakopitta

Ingrediënten:
bosui, ei, feta, fillobladerdeeg, nootmuskaat, olijfolie, spinazie, verse dille, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
quiche / vegetarisch
Haal meer recepten op...