Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, munt, olie, peper, prei, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit De pastabijbel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thug kitchen feestvoer:
Recept uit Spis:
Recept uit Turquoise:
Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / bijgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: