Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloemige aardappel, boter, ei, eidooier, gehakt, groente, groentebouillon, half-om-halfgehakt, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, rozemarijn, suiker, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Es' Factory:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers: