33 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ansjovisfiletansjovisfilet op olieansjovis op zoutappelartisjokbotercitroencitroensapeieiwitfrituurolieknoflookmelkmozzarellaolijfoliepaneermeelpeperpijnboompittensuikertomaatuiwaterzonnebloemoliezwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Spaans

Diner / voorgerecht uit Spaans:

Moors ingemaakte ansjovis

Ingrediënten:
ansjovis, bloem, citroen, gemberpoeder, knoflook, komijnzaad, laurier, olijfolie, rode wijnazijn, saffraan, sardientjes, spiering, vis, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Ragoût van vis

Ingrediënten:
appel, bloem, boter, brood, kerriepoeder, nootmuskaat, peper, peterselie, tijm, ui, vis, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
bouillon / vis
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

coca met ui en ansjovis

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, chilivlokken, gedroogde gist, melk, olijfolie, patentbloem, pijnboompitten, rozijnen, ui, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood en broodgerecht / quiche
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:

Ansjovis-uientaart - pissaladière

Ingrediënten:
ansjovis op zout, bloem, ei, knoflook, laurierblad, olijfolie, verse tijm, versgemalen zwarte peper, water, witte ui, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
quiche / vis
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Gefrituurde ansjovis - boquerones fritos

Ingrediënten:
bloem, citroen, verse ansjovis, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:

Eenvoudige vissoep

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, foelie, melk, peterselie, tijm, ui, vis, water, wijting, witte peperkorrels, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Aardappelpizza

Ingrediënten:
aardappel, ansjovisfilets uit blik, bloem, boter, ei, gedroogde oregano, mozzarella, olijfolie, peper, tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pizza
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Kroketten - croquetas

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eieren, frituurolie, garnalen, kip, melk, paneermeel, serranoham, verse peterselie, vis, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / vegetarisch / frituur
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Venkel in deeg - finocchi in crosta

Ingrediënten:
ansjovis op zout, bloem, boter, ei, gruyère, peper, venkelknol, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / hartige hapjes / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :

Cavatelli - Ricotta pasta

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, bloem, ei, olijfolie, ricotta, rode wijn, suiker, tomatenpuree, tomatensaus, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Pasteitjes met spinazievulling - empanadas

Ingrediënten:
ansjovisfilets in olie, bloem, droge gist, ei, knoflook, melk, olijfolie, peper, pijnboompitten, plantaardig vet, reuzel, rozijnen, spinazie en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Catalaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / pastei
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Pizza quattro stagioni

Ingrediënten:
ansjovis op zout, artisjokken op olie, bloem, gekookte ham, groene olijven, mosselen, mozzarella, olijfolie, peper, pizzadeeg, tomaat, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza / vis
Haal meer recepten op...