Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Varkensrugstuk gestoofd in melk
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, jeneverbessen, kruidnagel, melk, ui, varkensrug, witte peper, witte wijn, wortel en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, ei, groente, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, rundergehakt, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Smokey goodness:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit Koken voor twee:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!: