Recept uit De Smaakbijbel:
Ajo blanco
- Ingrediënten:
- amandelen, druiven, ijswater, knoflook, melk, olijfolie, oud witbrood, peper, sherryazijn, water en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, basilicum, bloem, bloemkool, boter, citroensap, ei, gehakt, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, pasta, peterselie, plantaardige olie, prei, sjalot, suiker, tijm, ui, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Smaakbijbel:
Bijgerecht uit Moro:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Picknick / buffet uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / voorgerecht uit Toprecepten voor de sifon:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Recept uit Spis:
Recept van Dayenne's Foodblog:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!: