Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, ei, eidooier, groente, knoflook, knolselderij, laurier, olijfolie, peterselie, prei, room, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër: