Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, ei, gehakt, groente, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, rode wijn, rundergehakt, suiker, tijm, tomatenpuree, volle melk, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Bijgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Pien laat haar eten zien:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nopi: