584 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloemcitroensapeieidooiergruyèreknoflooklaurierbladnootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreislagroomspinaziesuikertijmuivolle melkwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

zeeduivel met melk

Ingrediënten:
bloem, boter, melk, tomatenpuree, ui, zeeduivelfilet, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Sjalotten met bechamel

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, gruyère, melk, olijfolie, sjalot, tomatenpuree en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Dikke erwtensoep met melk

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, croutons, gedroogde erwten, kalfsknie, melk, uien en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Brood, boter en vet

Ingrediënten:
aardappel, appelaquavit, bloem, druivenpitolie, gerookt varkensvet, gist, knoflook, melk, ölandmeel, roggemeel, tarwemeel, ui, varkenszwoerd, volkorenmeel, water, zout, zuurdesemstarter en zweedse geitenboter

Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:

Snorrepotsje met pastinaakpuree

Ingrediënten:
aardappel, azijn, boter, kalfsfond, kalfsjus, kalfsstoofvlees, kruidkoek, melk, pastinaak, sjalot, slagroom, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Souffle van zevenblad of brandnetel en schapenkaas

Ingrediënten:
belegen schapenkaas, bloem, boter, brandnetel, knoflook, melk, paprikapoeder, peper, sjalot, ui, zevenblad en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Soep van peterseliewortel

Ingrediënten:
boter, cantharellen, ciderazijn, gezouten citroen, knoflook, knolselderij, olijfolie, peper, peterseliewortel, sjalot, tijm, volle melk, water, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Deens
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met kammosselen

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, kammosselen, melk, olijfolie, pernod, risottorijst, saffraandraadjes, sjalot, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, visbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Lunch / avondmaal uit Tomaten:

Macaroni met kaas en tomaten

Ingrediënten:
broodkruimels, cheddar, bloem, boter, kerstomaat, laurierblad, macaroni, nootmuskaat, olijfolie, penne, sjalot, tomatenblokjes uit blik, versgemalen zwarte peper, volle melk en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pasticcio met pompoen

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gedroogde paddestoelen, melk, pompoen, sjalot, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gegratineerde prei

Ingrediënten:
bloem, boter, slagroom, melk, nootmuskaat, ovenfrites, prei, sjalot, verse peterselie, witte peper en zout

Keuken:
Europees / Hollands
Soort:
eieren, kaas en zuivel / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gevulde krab - crabe farci

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, brood, broodkruim, calvados, cayennepeper, grof zeezout, knoflook, krab, laurierblad, melk, nootmuskaat, peper, plantaardige olie, sjalot, snijpeterselie, ui, peterselie, verse tijm, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Mister Kitchen en Jasper Faber - El Bulli

Recept uit El Bulli:

Bloemkool & Houtskool

Ingrediënten:
auteurkobe desramaults, bloemkoolroosjes, dragonblaadjes, fleur de sel, karnemelk, kokosslagroom, laurier, raapzaadolie, roomboter, sjalot, vlierbloesemazijn, zuring en zwarte peper

Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Gestoofde varkenswangen

Ingrediënten:
appelsap, boter, ciderazijn, citroensap, donker bier, grof zout, halfvolle melk, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, polenta, sjalot, sperziebonen, tijm, tuinkers, varkenswang, water, wortel, zeezout en zwarte bessen

Keuken:
Deens
Haal meer recepten op...