Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groentebouillon, knoflook, koriander, kruiden, olijfolie, paprika, peper, rode paprika, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Down to earth:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Rauw:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Koude keuken:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Tartaar van het mes:
Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht uit Proef! Oranjebloesem: