Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, boter, cayennepeper, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olie, peper, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo: