Recept uit Mediterrane Odyssee:
Oesters met een dressing van pernod, sjalot, dragon en olijflolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dijonmosterd, donkere sojasaus, dragon, extra vierge olijfolie, oesters, pernod, peterselie en sjalot
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bieslook, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, ei, eidooier, kervel, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, room, runderbouillon, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht uit Down to earth:
Recept uit Sous-vide thuis:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Simpel:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit NAJAT: