Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, koriander, kruiden, olie, olijfolie, rijst, specerijen, tijm, tomaat, ui, vet, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / bijgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit de snelle keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Sieb's proefschrift: