Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, ei, groente, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, prei, rijst, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, vlees, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Plenty:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: