Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, citroen, citroensap, courgette, crème fraîche, eidooier, eiwit, frituurolie, kip, laurier, lente-ui, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, tijm, ui, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: