Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bouquet garni, citroen, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, groente, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, prei, room, rozemarijn, sjalot, tijm, ui, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken met kruiden: