Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groentebouillon, knoflook, koriander, kruiden, olijfolie, oregano, paprika, peper, rode paprika, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Rauw:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Eten met z'n allen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Proef! Oranjebloesem:
Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Tartaar van het mes:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Bijgerecht uit Groot handboek koken: