66 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercitroeneieidooierknoflookkruidenmelkmosterdolieolijfoliepepersjalotslagroomtomaattuinkruidenuiwaterwortelzeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / lunch / bijgerecht uit Home made:

Tabouleh met granaatappel

Ingrediënten:
bulgur, citroensap, kruiden, granaatappel, haricots verts, olijfolie, peper, tuinbonen en zout

Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Aardappels en aubergines ui de oven

Ingrediënten:
aardappels, aubergine, citroensap, citroenschil, knoflook, koolzaadolie, kruiden, olijfolie, pikante gerookte-paprikapoeder, zeezout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:

Tortellini-groentesoep

Ingrediënten:
boter, gele paprika, kruiden, groentebouillon, kerstomaat, olie, peper, peterselie, knoflook, citroensap, tortellini, vermout, witte bonen, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Runderrolletjes met ham en olijven

Ingrediënten:
bloem, citroensap, gekookte ham, gevulde groene olijven, knoflook, kruiden, lendebiefstuk, peper, runderbouillonblokje, ui, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Marielle van Spronsen - Topkoks voor Thuiskoks 2

Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:

Zalmcarpaccio

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, mierikswortel, munt, olijfolie, peper, peterselie, rode peper, tijm, zalmfilet en zeezout

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Krokante pijlinktvis met saffraan-appelaioli

Ingrediënten:
aioli, bloem, citroensap, groene appel, inktvis, kruiden, olijfolie, peper, saffraandraadjes en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Lunch / avondmaal uit De zomerkeuken:

Gemengde salade en olijven

Ingrediënten:
citroensap, cottage cheese, crème fraîche, dille, dragon, extra vierge-olijfolie, gedroogde oregano, groene paprika, knoflook, komkommer, munt, peterselie, rode ui, rodewijnazijn, rucola, sla, tijm, tomaat, witte kool, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Anne Wilson - Smakelijke salades

Recept uit Smakelijke salades:

Green goddess

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, olijfolie, peper, tuinkruiden en zure room

Soort:
saus/dressing/jus / mosterd
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:

Kruidenboter

Ingrediënten:
citroensap, mosterd, mosterdpoeder, peper, roomboter, verse bieslook, verse dragon, verse peterselie, verse tuinkruiden en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch / samengestelde boter
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Salade van spinkrab - salade d' araignée

Ingrediënten:
bouquet garni, cayennepeper, citroensap, ei, grof zeezout, laurierblad, olijfolie, peper, pittige mosterd, spinkrab, verse munt, verse peterselie, verse tijm, wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Lunch / buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Shakshuka met kidneybonen en tahindressing

Ingrediënten:
bulgur, eieren, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, kidneybonen, olijfolie, paprikapoeder, pitabroden, tahin, knoflook, tomaat uit blik, kruiden, citroensap, water, zout en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Gepureerde tuinbonen: 10 toevoegingen

Ingrediënten:
aardappel, bladgroenten, bleekselderij, bloemkool, broccoli, citroensap, citroenschil, feta, knoflook, olijfolie, peper, sjalot, tomaat, tuinbonen, ui, kruiden, winterwortel en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Omeletten met snijbiet en saffraan

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, ei, kruiden, knoflook, melk, peper, plantaardige olie, saffraan, snijbiet, vastkokende aardappel, water en zout

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalkoenbout met kruiden - coscia alle erbe aromatiche

Ingrediënten:
boter, citroensap, kalkoenbout, olijfolie, peper, verse basilicum, verse bladpeterselie, verse dragon, majoraan, verse munt, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, verse tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte / feestdagen
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Forel in folie

Ingrediënten:
boter, citroensap, forel, peper, verse bieslook, verse dragon, kruiden, verse peterselie en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Haal meer recepten op...