Recept uit Margriet kookboek:
Kalfsschenkel
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, citroenschil, gedroogde rozemarijn, kalfsschenkel, knoflook, margarine, peterselie, rode wijn, ui, vleestomaat en wortel
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, ei, fruit, kalfsbotten, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Recept uit Keukenlab: