Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Gebakken kipfilet met citroen en peterselie uit Siena
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kippenborst, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, citroen, dragon, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kervel, knoflook, kruiden, laurier, olie, peper, plantaardige olie, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal: