Recept uit de snelle keuken:
Kip met peterselie en citroen
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, kippenbouillon, maïskip, olijfolie, peterselie, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, bouquet garni, citroensap, droge witte wijn, eidooier, kip, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, witte peper, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Ontbijt uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit Noma:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Anatolië:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit singapore:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: