Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, olie, peper, rode paprika, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit Turquoise:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe te eten:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: