Recept uit Het krokettenboek:
Gierstkroketten met verse kruiden - Ons kookboek, 1999
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, ei, eiwit, gierst, kervel, nootmuskaat, paneermeel, peper, peterselie, water en zout
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, broodje, hamburgers, knoflook, komkommer, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, specerijen, suiker, tomaat, ui, vet, vleesvervanger, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het krokettenboek:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Brunch uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Koken voor twee:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Down to earth:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Vegalicious:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Miss Fromage: