Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Spruitjes met parmezaan - cavolini di bruxelles alla parmigiana
- Ingrediënten:
- boter, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, spruitjes en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, bloemkool, boter, bouillon, broccoli, citroensap, ei, granen, groente, kaas, knoflook, kruiden, melk, olie, olijfolie, paneermeel, peper, specerijen, ui, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit The big green egg book:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Buffet / bijgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Buffet / bijgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:
Recept uit Thermomix Feest:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb: