Recept uit Koken voor elke dag:
Patrijs met geglaceerde sjalotjes en veldsla
- Ingrediënten:
- cognac, gerookte ham, kippenbouillon, nootmuskaat, patrijzen, peper, sjalotjes, suiker, tijm, veldsla, vetstof en zout
- Soort:
- wild en gevogelte / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | blanke kippenbouillon, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, champignons à blanc, citroensap, cognac, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, peterselie, slagroom, specerijen, ui, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Thermomix Feest:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit De worst story:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte: